Вітаю Вас Гість | RSS

Вівторок, 19.03.2024, 09:43



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2019 » Грудень » 1 » Заліщики участь у Туристичному форумі
20:52
Заліщики участь у Туристичному форумі

Своїми баченням, досягненнями та ідеями розвитку туризму в Україні та Тернопіллі зокрема ділились  учасники з Миколаєва, Києва, Херсона, Одеси, Харкова, Дніпра, Чернігова, Івано-Франківська, Львова та з Тернополя.  Тернопіль був представлений своїми виставковими експозиціями серед яких  була виставлена на показ експозиція що рекламували розвиток туризму в Заліщицькому краї наше ТурБюро Заліщики Кучер Віктор привертав увагу гостей та учасників форуму на розвиток зеленого, сільського, активного, гастрономічного туризму  в Заліщиках та на прибережній зоні Дністровського каньйону. Сплави річкою Дністер  є одним з фаворитів напрямку туризму адже відпочинок не дорогий і дуже цікавий. 

Даний форум був доволі цікавим адже це нові знайомства певний досвід. На форумі Заліщики представляли також Леся Мандзюк та Михайло Навольський. Крім наголосу на розвиток медичного туризму в Тернопільському регіоні на форумі багато приділялось увазі що туризм то командна гра і тут потрібно навчитись спільно працювати владі, представникам бізнесу, громади та перетворити нашу Тернопільську область у привабливий для туриста регіон в якому він зможе затриматись на довше і відвідати всі цікаві туристичні локації, а подивитись тут таки є що!  Ми заохочували потенційного туриста щоб саме у вибраний туристичний маршруту або куплений тур від туристичних операторів, агенцій пролягав саме через наші Заліщики адже місто колись великої туристичної слави і воно вже має свої цікаві локації які вже є і яким ми мусимо скористатись, мусимо ще відновити втрачені та мусимо придумати нові цікаві атракції, дозвілля.

Про розвиток туризму в Заліщиках вже заговорили  і неодноразово проводяться зустрічі  не тільки з туристичним активом але і з простими жителям міста для того щоб кожен містянин зрозумів що туризм починається в кожного з нас і що кожен може стати туристичною  родзинкою  краю через придуманий образ або цікаві туристичні послуги.
 

Переглядів: 853 | Додав: shef | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]