Вітаю Вас Гість | RSS

Четвер, 25.04.2024, 05:24



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2020 » Травень » 26 » Заліщики відпочинок сплави річкою Дністер на каяках байдарках
13:32
Заліщики відпочинок сплави річкою Дністер на каяках байдарках

Міста, містечка, цікаві місця мають використати свій потенціал, свої принади, щоб заохотити туриста не просто приїхати але і заночувати та скористатись максиму послугами що пропонують на тій чи іншій локації. Адже значний вплив на формування малих міст Тернопільщини мали і природні чинники - рельєф, клімат, лісові, земельні, мінеральні ресурси. Наші Заліщики в цьому плані є обдарованими і при вмілому використанні ми можемо  зупинити транзитний рух туристів сусідніх областей через наше місто та заохотити потенційного туриста зупинитись саме в нас, щоб туристичні оператори, агенції розробляли свої туристичні маршрути  в яких місто Заліщики було б  в пріоритеті відвідування. Для розвитку міста Заліщики з вигідним географічним розташуванням, цінною історико-культурною спадщиною він може і повинен стати одним з основних напрямів.
Саме з такою метою в Заліщиках активно розвивають туризм та пропонують запрошують потенційних туристів на сплави річкою Дністер, екскурсії містом та регіоном. Турист, що проживає в готелях міста, проїздом та спеціально планує свій відпочинок в нашому краї може скористатись нашими послугами, долучитись до наших активних турів, сплав річкою Дністер на каяках, байдарках, катамаранах.

 

А також для гостей жителів міста міста Заліщики тури вихідного дня для сімейного відпочинку та відпочинку в колі друзів. Для тих хто хоче усамітнитись та милуватись красою берегів Дністровського каньйону пропонуємо прокат каяків, байдарок, катамаранів, САП  дошок. Також пропонуємо транспортні послуги та екскурсії, супровід, послуги гіда. ТурБюро Заліщики  КУчеряві тури запрошує скористатись послугами прокату та долучатись до наших запланованих сплаві та сами планувати свій відпочинок з нами. Сезон сплавів літо 2021 відкрито. 
 

Переглядів: 1204 | Додав: shef | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]