Вітаю Вас Гість | RSS

П`ятниця, 26.04.2024, 03:29



Меню сайту
Розкажіть про сайт друзям:
Пошук
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Наші партнери:
PEGAS Touristik

Наша кнопка:

ЗТБ


Головна » 2020 » Січень » 27 » Заліщики знахідка яка шокувала користувачів інтернету.
14:11
Заліщики знахідка яка шокувала користувачів інтернету.

Місто Заліщики розташовані на берегах Дністровського каньйону і з трьох сторін омиваються річкою Дністер яка подарувала жителям міста два пляжі намиваючи там пісок та вимиваючи певних ділянках берег Дністер відкривається нам чудова можливість побачити  відшарування адже кожному відшаруванні мільйони років. Під впливом  природніх факторів вимиті відшарування потроху руйнуються відкриваючи нам нові цікаві можливості знайти закам’янілі рештки рослинного тваринного світів які свідчать про життя яке було тут мільйони років тому.
В такі гарні коли у вечері мороз а в день весняний та теплі саме час для піших прогулянок містом та цікавими місцями. Так жителька міста Заліщики пані Олена Терен любить прокладати свої прогулянкові маршрути цікавими місцями і саме такого дня влаштувала собі екскурсію Дністровським каньйоном. Пані Олена любить природу та наш Дністровський каньйон про це свідчать багато публікацій в мережі та велика кількість чудових фотографій природи і ось під час  чергової прогулянки пані Олена  натрапила на доволі цікаву знахідку яку не змогла оминути, а підняла та роздивилась. Саме цікавість, спостережливість дали нам сьогодні побачити закам’янілості яким мільйони років. Таких знахідок вздовж берегової лінії і на пагорбах вище доволі є багато але мало хто тому придає значення буває що для домашніх колекцій збирають а бо ж діти просто граються ними роздивляючись щось цікаве, щось загадкове між собою називають «чортові пальці» зі слів Юри Мандзюк.
Ось що розказує пані Олена Терен про свою знахідку. "Гуляючи стежками по скелях Дністровського каньйону, часто знаходила подібні закам'янілості "...

Переглядів: 933 | Додав: shef | Теги: історія, Залщики екскурсії, заліщики відпочинок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]